Teman och kalendarium

 • Levande Företag

  I denna B2B-bilaga fokuserar vi på näringslivet i Alingsås och Vårgårda kommuner. Vi gör lokala nedslag på företag och spännande platser där det görs bra affärer. Genom annonsering i Levande Företag når du effektivt de läsare som är extra intresserade av vad som händer inom näringslivet.

  Jag är intresserad av att annonsera i Levande Företag.

  Kontakta oss!

  Jag är intresserad av att tipsa: info@beckmanmedia.se

  MotorKuriren

  I denna bilaga fokuserar vi på våra motordrivna fordon. Om det så är båt eller bil, eller varför inte moped? Spelar ingen roll. Här hittar den motorintresserade läsaren nyheter både i annons- och textform. Som bilaga ligger den framme extra länge och du som annonsör har möjlighet att förankra ditt budskap väl.

  Jag är intresserad av annonsering i MotorKuriren.

  Kontakta oss!

  Jag är intresserad av att tipsa: redaktion@alingsaskuriren.se

  Bygga & Bo

  I denna bilaga fokuserar vi på våra hem, både ute och inne. Är det inte nybyggnation så är det ombyggnation och våra läsare är alltid sugna på att få bra tips och idéer på vad och hur de kan inreda sina hem och trädgårdar. Missa inte att synas i en bilaga som lockar både till läsning men också investeringar.

  Jag är intresserad av annonsering i Bygga & Bo

  Kontakta oss!

  Jag är intresserad av att tipsa: redaktion@alingsaskuriren.se

  SommarKuriren

  Att semestra på hemmaplan är inte ovanligt. Alla åker inte utomlands på sin semester och det gäller att fånga upp våra turister på hemmaplan. I SommarKuriren fokuserar vi på vad som kan vara lämpligt att hitta på under sommaren och vad som kan förnöja våra dagar, oavsett om det är sol eller moln på himlen.

  Jag är intresserad av annonsering i SommarKuriren.

  Kontakta oss!

  Jag är intresserad av att tipsa: redaktion@alingsaskuriren.se